Om oss

Bontazi AB

Vårt mål på Bontazi är att vara den plats du kan går till om du vill lära dig om Teknisk Analys. Vill du lära dig grunderna inom Teknisk Analys eller vill du fördjupa dig inom exempelvis Elliott Wave Theory? Oavsett vad du vill lära dig inom Teknisk Analys så finns vi där och kan hjälpa dig! Vi utgår alltid från dig som individ då alla har olika behov och ambition. Vi vill hjälpa dig att ta ditt nästa steg inom trading och investeringar. 

Vi håller framförallt på med Elliott Wave Theory som är ett område inom Teknisk Analys. Vill du lära dig om Elliott Wave Theory och hur det kan användas inom både långsiktig och kortsiktig trading? Köp vår senaste bok “Elliott Wave Theory - på svenska”.

I nuläget hittar du oss säkrast genom Instagram och Youtube där vi regelbundet delar med oss av Tekniska Analyser på bolag, valutapar, kryptovalutor och råvaror. Vi delar även med oss av vår kunskap och våra lärdomar. 

Tveka inte att kontakta oss redan idag! Antingen via e-post eller Instagram.

 

Grundarna

Vi som grundat Bontazi AB heter Samuel och Peter har tillsammans många års erfarenhet av börsen och investeringar. Vi brinner för att lära ut och hjälpa andra. Vår expertis är Teknisk Analys och mer specifikt Elliott Wave Theory.